Klaar om slimmer te werken met Business Central?

Jouw partner voor Microsoft Business Central

Ben je op zoek naar software om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren? Business Central is de ultieme ERP-software voor KMO en ondersteunt je bij het stroomlijnen van jouw volledige bedrijfsvoering, van voorraadbeheer tot boekhouding.

Teqto is daarbij jouw toegewijde partner voor het implementeren van Microsoft Business Central als een toonaangevend digitaliseringsbureau met een focus op het ondersteunen van KMO’s en meer dan 35 jaar ervaring.

Met onze zelf ontwikkelde tool kan Teqto het overzetten van de stamgegevens automatiseren en heb jij jouw boekhouding in Microsoft Business Central al op 2 dagen! In normale omstandigheden is dit handmatig werk en zul je jouw boekhoeding pas na weken in MS Business Central mogen verwachten. Niet enkel enorm tijdsbesparend, maar ook aanzienlijk kostenbesparend.

Microsoft Gold Partner
Microsoft Business Central

Wat is Microsoft Business Central?

Microsoft Business Central is een krachtige ERP-oplossing die speciaal is ontworpen voor KMO’s. Met functionaliteiten voor financieel beheer, voorraadbeheer, verkoop, inkoop en meer, stelt het je in staat om jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te optimaliseren. Als gecertificeerde partner van Microsoft hebben we de expertise om je te helpen bij elke stap van het implementatieproces.

Functionaliteiten van MS Business Central

Financieel Beheer

Business Central biedt uitgebreide mogelijkheden voor financieel beheer, waaronder boekhouding, budgettering, en financiële rapportage.

Voorraadbeheer

Het systeem helpt bij het beheren van voorraadniveaus, het bijhouden van inkooporders en het optimaliseren van de voorraadniveaus.

Verkoop en Klantenbeheer:

Met Business Central kunnen bedrijven verkooporders beheren, offertes genereren en klantgegevens effectief bijhouden.

Inkoop en Leveranciersbeheer

Het systeem vereenvoudigt het inkoopproces, van het plaatsen van bestellingen tot het ontvangen van goederen.

Projectmanagement

Business Central biedt tools voor het beheren van projecten, inclusief budgettering, resourceplanning en taakbeheer.

Servicebeheer

Beheer serviceaanvragen, plan onderhoud en bied uitstekende klantenservice met geïntegreerd servicebeheer.

Rapportage en Analyse

Genereer real-time rapporten en dashboards om inzicht te krijgen in de prestaties van jouw bedrijf en weloverwogen beslissingen te nemen.

Integratie en Automatisering

Integreer met andere Microsoft-producten en externe systemen om gegevensuitwisseling te automatiseren en de efficiëntie te verhogen.

Microsoft ERP Implementations services

Waarom Microsoft Business Central laten implementeren?

Het implementeren van Microsoft Business Central biedt verschillende voordelen voor KMO’s.

Microsoft zelf aan het woord over Business Central

Waarom kiezen voor Teqto?

Bij Teqto zijn we toegewijd aan het helpen van KMO’s bij het implementeren van Microsoft Business Central.

+35 jaar ervaring en expertise

Met meer dan 35 jaar ervaring zijn we een betrouwbare partner waar je op kunt vertrouwen.

Full-service lange termijn partner

We zijn er niet alleen voor de implementatie, maar ook voor langdurige ondersteuning en strategisch advies.

Op 2 dagen geïmplementeerd

Geen weken wachten? Met onze tool automatiseren wij de import. Zeer tijds- en kostenbesparend en uniek in Belgie

Certificaten en partnerships:

We zijn trots op onze certificaten en sterke partnerships, die onze toewijding aan kwaliteit en professionaliteit aantonen.

Microsoft Gold Partner
Microsoft Silver Partner
Associate Dynamics365 Business Central Functional Consultant Certified
ISO 27001 gecertificeerd
Azure gecertificeerd

Onze unieke diensten

Microsoft Business Central logo

Persoonlijke partner ERP implementatie

Bij ons ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak. We geloven in nauwe samenwerking en hechten veel waarde aan het begrijpen van jouw unieke behoeften en uitdagingen. Ons toegewijde team werkt nauw met je samen om een oplossing op maat te bieden die perfect aansluit bij jouw specifieke situatie en doelen. We zijn er om je te begeleiden gedurende het hele implementatieproces, vanaf de eerste kennismaking tot aan de succesvolle implementatie van het ERP-systeem. Jouw tevredenheid en succes staan bij ons altijd centraal.
MS Customer Service

Specialist in het opzetten en beheren

Het beheer van MS Dynamics vergt veel tijd en expertise. Teqto neemt deze last van jouw schouders. Wij zorgen ervoor dat jouw MS Dynamics 365 omgeving altijd veilig en up-to-date is, zonder dat dit jou hindert. Door jouw omgeving future-proof te maken, verminderen we het aantal problemen en ben je beter voorbereid op veranderingen.
MS Return To Work

Hands-on adviseur - Optimalisatie

Er is altijd ruimte voor verbetering van jouw technologie. Door processen te versnellen en fouten te minimaliseren, vergroot je de efficiëntie. Blijf daarom alert op mogelijkheden om jouw bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen. Met onze expertise en flexibele inzetbaarheid van personeel kunnen we samen met jou onderzoeken waarin je het best kunt investeren. Vervolgens voeren we de meest veelbelovende optimalisaties door voor jouw organisatie.
Microsoft Dynamics 365 Logo

Ondersteuning in onderhoud

Heeft jouw bedrijf ondersteuning nodig voor Dynamics 365? Voor een vast maandelijks bedrag bieden wij onderhoud en ondersteuning bij jouw dagelijkse werkzaamheden. Ons team staat altijd voor je klaar. Op deze manier streven wij naar een soepele gebruikerservaring, waarbij we jouw bedrijfsprocessen effectief inrichten en het aantal incidenten verminderen.
Return to school

Opleiding van Business Central

Wil je jouw personeel trainen om het Dynamics 365-platform optimaal te benutten? Ons team biedt trainingen aan om ervoor te zorgen dat jouw team het platform effectief kan gebruiken. Op deze manier kunnen we samen streven naar een soepele gebruikerservaring en een optimale inrichting van jouw bedrijfsprocessen.

Nog meer voordelen van MS Business Central

Office 365

Samenwerking met Microsoft 365

Microsoft Dynamics 365 Business Central integreert moeiteloos met het Microsoft 365-pakket, waardoor je naadloos kunt schakelen tussen verschillende Microsoft-software. Maar de integratie gaat verder dan dat! Met Business Central kun je e-mails met orders rechtstreeks vanuit Outlook verwerken. Met slechts een paar klikken worden de orders automatisch ingelezen en verder afgehandeld binnen Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Krachtige rapportage met Power BI

Dankzij de naadloze integratie met Power BI, biedt Microsoft Dynamics 365 Business Central een gebruiksvriendelijke manier om rapporten te genereren die real-time inzicht bieden en helpen bij het nemen van cruciale beslissingen. Met de mogelijkheid om rapporten aan te passen aan jouw specifieke functie, krijg je precies de informatie die je nodig hebt, op het moment dat je het nodig hebt. Want inzicht in de status van jouw bedrijf is essentieel om geen enkele kans te missen en de juiste beslissingen te kunnen nemen.

MS Business Central is cloud-based

MS Business Central is cloud-based

Met het cloud gebaseerde concept van Business Central is het systeem altijd en overal toegankelijk. Dankzij de Business Central app voor iOS en Android kun je zelfs op je mobiele telefoon direct inzicht krijgen in je financiële gegevens en bedrijfsprocessen.

Microsoft Dynamics 365 ERP

Een veilig ERP-systeem

Het systeem wordt voortdurend geüpdatet met zowel kleine als grote updates, waarin nieuwe functies worden toegevoegd en bestaande worden verbeterd, inclusief beveiligingsupdates. Dit gebeurt volledig automatisch en is inbegrepen bij je abonnement, zonder extra kosten. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je ERP-systeem.

Is Business Central een match voor jou?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor digitalisering binnen jouw bedrijf? Als erkende Microsoft Solutions Partner staan wij klaar om je te begeleiden door de digitale transformatie.

We bieden advies over specifieke digitaliseringsopties met oplossingen die daadwerkelijk waarde toevoegen aan jouw bedrijf. Hierbij beoordelen we of Business Central de beste match is voor jouw organisatie. Mocht een ander systeem beter aansluiten bij jouw specifieke behoeften, dan brengen we je hiervan op de hoogte.